We hebben allemaal onze eigen bergen te beklimmen. Het pad naar de top is nooit zoals we vanaf het startpunt kunnen zien. Ik begeleid je graag op jouw pad naar de top! 


CAN: Ik geloof dat bij optimale ontwikkeling het opdoen van ervaringen van groot belang is. Tijdens een coachsessie staat het ervaren centraal. Aan de hand van verschillende activiteiten en jouw ervaringen gaan we aan de slag met je eigen doel of vraag. 
 
 

Wat ervaringsgerichte coaching zo bijzonder maakt, is dat je weinig coachsessies in een praktijk mee zult maken. We trekken er lekker op uit, de natuur in en maken gebruik van alles wat we op ons pad tegenkomen. 

 

I: Ik, tijdens onze coachsessies gaat het om jouw ontwikkeling. 

Improvement. Wij geloven dat iedereen in staat is zich te ontwikkelen, op welk vlak dan ook. 

Ideaal. We gaan op zoek naar jouw ideaal en hoe je dit kunt bereiken. 

Intake, maak nu een afspraak voor een intake- of vrijblijvend (digitaal) kennismakingsgesprek. 

 

CANI
Een van de manieren van coaching die we gebruiken is dog assisted coaching. Hierbij ga je samen met een van onze honden aan de slag met verschillende opdrachten. Aan de hand van jouw ervaringen tijdens de opdrachten gaan we aan de slag met je vraag. 

 

Voor wie? 

Voor jou! Mijn ervaringsgerichte manier van coaching is geschikt voor (bijna) iedereen. De thema’s die we behandelen zijn heel divers, je kunt denken aan thema’ als motivatie, productiviteit, mindfulness, carrièreontwikkeling, welzijn, relaties en nog veel meer. Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. 

Meer weten?

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.