Waarom wandelcoaching?

Coaching in de natuur kan je helpen de dingen weer helder te zien in een verwarrende tijd. 

 

Als we een stapje terug doen en ons eigen leven observeren, merken we dat het leven vol veranderingen is. Deze veranderingsprocessen zijn onvermijdelijk en vinden ons hele leven plaats, vaak als we ze het minst verwachten en meestal zijn we ons er niet eens van bewust als ze zich voordoen. Maar toch kunnen ze onze manier van denken, voelen en gedragen veranderen. 

Je kunt gevoelens als angst, schaamte, depressie, verwarring en woede voelen. Misschien voel je je wel gestrest op je werk, heb je relatieproblemen of heb je last van een identiteitscrisis of verslaving. Niet –(h)erkende veranderingen liggen vaak aan de basis van deze gedachten, gevoelens en gedragingen. 

 

Wandelcoaching kan helpen om je gedachten op een rijtje te zetten, ze te vereenvoudigen en je een betere kans bieden op persoonlijke groei. Tijdens het proces zal ik je helpen om meer inzicht te creëren, je aanmoedigen om na te denken over wie je nu bent en waar je staat hoe jij je verder wilt ontwikkelen. Daarbij zal ik je hulpmiddelen aanreiken, als je het leuk vindt zelfs samen met een van mijn honden, om je zelfvertrouwen, veerkracht, persoonlijk welzijn en zelfbewustzijn te versterken. 

 

De natuur biedt je een veilige omgeving waar je de tijd kunt nemen om op adem te komen, soms letterlijk, even stil te staan en na te denken. Het is mij een genoegen om deel uit te maken van jouw reis. 

 

Wil je meer weten of een gratis intakegesprek (telefonisch) of een kennismakingswandeling? 

Neem dan contact met mij op.