Wandelcoaching 


We weten allemaal, dat beweging goed voor ons is. Maar vaak gunnen we onszelf er de tijd niet voor. Maar wat als ik je nu vertel, dat wandelen ervoor zorgt dat je effectiever kunt zijn, jezelf beter gaat voelen en het je uiteindelijk meer oplevert dan je investeert?Vind de weg naar je eigen pad terug. Mag ik een stukje met je mee wandelen?

Reflectiewandeling

Denk je steeds weer aan die ene situatie terug? Misschien had ik toch maar…. Of wat als …? 
Wandel dan mee tijdens een reflectiewandeling. Aan de hand van verschillende opdrachten reflecteer je op een specifieke situatie of gedrag. Met behulp van de reflecties kun je een doel formuleren voor de toekomst, “ Hoe ga je in het vervolg met deze situatie om?” 


De reflectiewandeling duur ongeveer 90 minuten en is in principe individueel. 


In balans 

Heb je het gevoel steeds maar te moeten balanceren tussen te veel werk, te veel dingen thuis, te veel van alles? Misschien is het in balans-traject wel iets voor jou. In 5 sessies gaan we aan het werk met het creëren van balans in je leven. Hoe dit traject eruit ziet bepalen we samen tijdens het intakegesprek in de praktijk. Het is dus een traject-op-maat waar we kijken naar jouw behoeftes om jezelf weer in balans te krijgen. 

Balance your life 12-20 jaar

Speciaal voor middelbare scholieren en studenten bieden we hulp bij het plannen en in balans houden/krijgen van je leven. Er komt veel op je af in de middelbare school- of studententijd. Zeker in de huidige samenleving is het niet altijd eenvoudig om alles wat je wilt doen, goed te doen en alle ballen hoog te houden. Je kunt je dan best gestrest, of ongelukkig voelen. Tijdens 3 sessies ga je aan de slag met het creëren van overzicht en plannen.  Hierdoor krijg je meer rust, waardoor je jezelf beter en relaxter gaat voelen. 


Persoonlijke coaching 

Persoonlijke coaching is bedoeld voor iedereen die zichzelf op persoonlijk vlak wil ontwikkelen. Of het nu gaat om uitdagingen op het werk, in je privéleven of je persoonlijkheid maakt niet uit. We gaan aan de slag om je persoonlijke situatie te verbeteren. 


Tarieven

Reflectiewandeling
duur wandeling: 90 minuten
prijs individueel: €85
prijs groep: €25

In balans
aantal sessies: 5 keer 60 minuten
€250

Tarieven

Balance your life (scholieren en studenten)
aantal sessies: 3 keer 60 minuten
prijs: €175

Persoonlijke coaching
duur sessie: 60 minuten
prijs: €80

Intakegesprek aanvragen

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.